Kerst draaimuziekorgel

Kerst Draaimuziekorgel

De aanloop naar de feestdagen zijn er veel evenementen, kerstmarkten, koopzondagen, kerstborrels. Bij al deze evenementen hoort vrolijke kerstmuziek. Fred-Ric kan dit met zijn compacte draaimuziekorgel voor u verzorgen. Gekleed in Dickens stijl laat Fred-Ric met zijn draaimuziekorgel de mooiste kerst melodie├źn horen. Het repertoire bestaat uit meer dan 30 verschillende Kerst nummers met onder andere Komt allen tesamen, Deck the Halls, Blue Christmas, Driving Home for Christmas en All I want for Christmas.

Fred-Ric kan bijna overal gaan staan met zijn draaimuziekorgel. Bijvoorbeeld als inloop act voor uw kerst evenement, maar ook op een kerstmarkt of winterfair op verschillende plekken. Tijdens de kerst versiert Fred-Ric zijn orgel met lampjes, zodat ook in het donker opgetreden kan worden. Met zijn muziek en een vrolijk praatje tovert Fred-Ric bij iedereen een Kerst glimlach op het gezicht.

Naast zijn draaimuziekorgel kan Fred-Ric het publiek vermaken met zijn Dickens goochelact. Magie op met een kerstknipoog. Kinderen, volwassenen zullen vol verbazing staan kijken als Fred-Ric zijn act doet op straat. Afhankelijk van het publiek past Fred-Ric zijn act aan om er zo voor te zorgen dat het publiek een leuke middag of avond heeft.

Het draaimuziekorgel van Fred-Ric is een moderne versie van een draaiorgel, waarbij Fred-Ric het volume kan aanpassen aan uw evenement. Hierdoor kan het draaimuziekorgel zowel binnen als buiten gebruikt worden en kan er nog steeds een goed gesprek gevoerd worden en kunnen verkopers hun handelswaar aanprijzen.

  • Kerst Draaimuziekorgel 1 dagdeel: 475 euro (incl. BTW en reiskosten)
  • Kerst Draaimuziekorgel met Dickens Goochelact 1 dagdeel: 575 euro (incl. BTW en reiskosten)
  • Goochelact, Kerst Draaimuziekorgel show voor senioren (1 uur): 325 euro (incl. BTW en 100 km reiskosten)

Een dagdeel is 4 uur, waarin u kunt kiezen uit 4 maal 30 minuten of 3 maal 40 minuten.
Voor meerdere dagdelen of meerdere boekingen prijs op aanvraag.

Voor meer informatie en boekingen neem contact op met:
Fred-Ric Schrijvers
F-R Entertainment
06-53485616
info@fred-ric.nl