Draaimuziekorgel

Hits: 60

Draaimuziekorgel

Met zijn kleine muziekdraaiorgel “De Toverfluit” kan Fred-Ric overal optreden. Bij de inloop van uw bedrijfsfeest kan hij bij de deur ervoor zorgen dat de mensen direct in een feestelijke stemming komen.
Op een braderie kan Fred-Ric naast zijn draaimuziekorgel in combinatie met zijn straatgoochelact ervoor zorgen dat de bezoekers vermaakt worden.
Ook is het draaimuziekorgel heel erg goed geschikt voor een optreden voor senioren. Fred-Ric zingt onder begeleiding van het draaimuziekorgel bekende oude liedjes die iedereen kent.

Kerst Draaimuziek orgel
De aanloop naar de feestdagen zijn er veel evenementen, kerstmarkten, koopzondagen, kerstborrels. Bij al deze evenementen hoort vrolijke kerstmuziek. Fred-Ric kan dit met zijn compacte draaimuziekorgel “De Toverfluit” voor u verzorgen. Gekleed in Dickens stijl speelt Fred-Ric met zijn draaimuziekorgel de mooiste kerst melodieën. Het repertoire bestaat uit meer dan 30 verschillende Kerstnummers met onder andere Komt allen tesamen, Deck the Halls, Blue Christmas, Driving Home for Christmas en All I want for Christmas.

Fred-Ric kan bijna overal gaan staan met zijn draaimuziekorgel. Bijvoorbeeld als inloop act voor uw kerst evenement, maar ook op een kerstmarkt of winterfair op verschillende plekken. Tijdens de kerst versiert Fred-Ric zijn orgel met lampjes, zodat ook in het donker opgetreden kan worden. Met zijn muziek en een vrolijk praatje tovert Fred-Ric bij iedereen een Kerst glimlach op het gezicht.

Naast zijn draaimuziekorgel kan Fred-Ric het publiek vermaken met zijn Dickens goochelact. Magie op met een kerstknipoog. Kinderen, volwassenen zullen vol verbazing staan kijken als Fred-Ric zijn act doet op straat. Afhankelijk van het publiek past Fred-Ric zijn act aan om er zo voor te zorgen dat het publiek een leuke middag of avond heeft.

Wat is een draaimuziekorgel?
Het draaimuziekorgel van Fred-Ric is een moderne versie van een draaiorgel. Omdat het orgel met een laptop werkt kan Fred-Ric het volume kan aanpassen aan uw evenement. Hierdoor kan het draaimuziekorgel zowel binnen als buiten gebruikt worden en kan er nog steeds een goed gesprek gevoerd worden.

Voor meer informatie of boekingen kunt u altijd contact opnemen.
Telefoon:  06-53485616 of e-mail: info@fred-ric.nl.
Fred-Ric neemt dan contact met u op.