Super Sinterklaas Show

Hits: 69

Super Sinterklaas Show
Één van de leukste Sinterklaas voorprogramma’s van Nederland!!!!

Super Sinterklaas Show

► Doldwaze kindershow
► Sinterklaasliedjes meezingen
► Verbazingwekkende goocheltrucs

Fred-Ric reist gedurende de Sinterklaastijd het hele land af met De Super Sinterklaas Show. Een vrolijke show met zang, magie, lachwekkende momenten en natuurlijk helemaal in het teken van Sinterklaas!

Fred-Ric heeft zijn schoen gezet, maar wat blijkt… er zit helemaal niets in! Hoe zou dat toch komen? Samen met de kinderen gaat hij kijken wat er aan de hand is. Zijn de liedjes die ze hebben gezongen soms niet goed genoeg? Is de schoen wel schoon genoeg en gepoetst? Is er wel voldoende water voor het paard klaar gezet?

In De Super Sinterklaas Show zingt Fred-Ric samen met de kinderen veel liedjes. De teksten zijn van de bekende liedjes en de muziek is speciaal voor Fred-Ric gemaakt waardoor er een vrolijk meezingfeest ontstaat. Naast het zingen wordt er ook veel gegoocheld waarbij Fred-Ric vaak de hulp van de kinderen inroept, omdat er wel eens wat fout gaat. Zou alles toch nog in orde komen voordat Sinterklaas en zijn pieten komen? De kinderen zullen volop meeleven met Fred-Ric en zullen een onvergetelijk Sinterklaasfeest hebben.

Deze voorstelling is voorzien van decorbanners en een professionele geluidsinstallatie tot 200 personen en kan zonder problemen uitgebreid worden naar grotere groepen. Uiteraard is deze voorstelling ook geschikt voor kleine groepen.

De volgende bedrijven/instanties gingen u al voor:
Rabobank, Rechtbank Rotterdam, Eaton, Boskalis, Canon, Albert Heijn, Essent, Rechtbank Utrecht, RBS bank, Yakult, Skiclub de Wolfskamer Huizen, winkeliersverenigingen, vele bedrijven groot en klein, buurtverenigingen, voetbalclubs, bibliotheken, basisscholen en nog veel meer lokaties.

Voor meer informatie of boekingen kunt u altijd contact opnemen.
Telefoon:  06-53485616 of e-mail: info@fred-ric.nl.
Fred-Ric neemt dan contact met u op.

Technische informatie:
► Show duur maximaal 50 minuten en kan aan uw wensen worden aangepast.
► Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
► Bij grote groep kinderen podium gewenst.
► Show inclusief professionele geluidsinstallatie, achterdoek en 2 Sinterklaas banners.
► Vrije ruimte optreden minimaal 4 x 3 meter tegen blinde achterwand noodzakelijk.